Welkom op de webpagina van Alkema Schilders

Ik ben Marten Alkema en mijn dagelijks werk is huizen schilderen. Ik kom uit een familie van schilders. Opa Pieter begon in 1917 een schildersbedrijf, welke mijn vader later heeft overgenomen. Sinds 1997 werk ik als zelfstandige, de laatste jaren zonder werknemers. Het persoonlijk contact met de klant staat bij mij voorop, omdat gedegen schilderwerk begint met goede communicatie.

In het verleden kwam je eens in de 5-7 jaar langs om het huis te schilderen. Tegenwoordig heeft het merendeel van mijn klantenbestand gekozen voor gefaseerd onderhoud. Vaak is mijn advies is om het huis te splitsen in onderdelen, die jaarlijks, of om de paar jaar worden uitgevoerd. Groot voordeel is dat je een betere controle op het schilderwerk hebt en verdeling van de kosten.

Wilt u schilderwerk laten uitvoeren, dan wordt er een afspraak gemaakt om uw wensen te bespreken. Van daaruit maak ik een offerte, tegenwoordig uitsluitend op regiebasis. In de offerte staan alle werkzaamheden beschreven, en de gecalculeerde prijs van het schilderwerk. Aan het eind van het werk worden de daadwerkelijke gewerkte uren vermeerderd met het materiaal verrekend in de eindfactuur.

Als basis doe ik alleen schilderwerk, aangevuld met de werkzaamheden van totaal onderhoud, zoals o.a. houtrotreparaties, schoonmaakwerk, goten legen en licht herstel timmerwerk.

Naast het schilderen van huizen is kunstschilderen een passie. Als hobby speel ik trombone bij Swingtime uit Beetsterzwaag.

Bent u de toekomstige klant waar wellicht schilderwerk moet worden uitgevoerd, of wilt u eerst alleen advies, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Ontzorgen begint morgen.

Met vriendelijke groet,

Marten Alkema

 

Jan Geertsplein 5 - 9076 EJ - Sint Annaparochie- 0622243842 - mazl@xs4all.nl

KvK 01077135 - btw NL001333319B72

 

Privacyverklaring: Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Gegevens die u verstrekt zoals naam- adres- woonplaats en betalingsgegevens, zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en onder geen beding openbaar zijn voor derden. Periodiek zullen de gegevens worden geschoond en oude gegevens verwijderd. Voor zover klanteninformatie aanwezig is en u deze wilt laten verwijderen, kunt u hiertoe aan ons opdracht geven. Zodra deze opdracht is ontvangen zullen deze gegevens zo snel mogelijk worden verwijderd.